Δημοσιεύτηκε από ,
02/03/2015 - 4:15pm

Στην 6η Διημερίδα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 14 και 15 Φεβρουαρίου 2015, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στο Αεροδρόμιο Αθηνών, συμμετείχε και ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης. Ανάμεσα στους 4 ιατρούς που συμμετείχαν στο στρογγυλό τραπέζι – με συντονίστρια την δημοσιογράφο υγείας Σοφία Νέτα - με θέμα: «Καλές Πρακτικές Μarketing στο Ιατρείο» και κατέθεσαν την εμπειρία τους, ο καθένας ξεχωριστά στο δικό του ιατρείο. 

Η διημερίδα που διοργάνωσε η PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες, ιατρούς, φαρμακοποιούς και συνεργάτες από τον χώρο της υγείας. Επικεντρώθηκε σε θέματα Marketing και Διαχείρισης, Επικοινωνίας και Πιστότητας Πελάτη, Τεχνολογίας και Συστημάτων Πληροφορικής, τομείς που αφορούν ιδιαίτερα τους Επιστήμονες Υγείας στην  καθημερινότητά τους. 

Οι επισκέπτες της 6ης Διημερίδας + Έκθεσης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο τους, να πάρουν ενδιαφέρουσες ιδέες από τις πρακτικές που έχουν ήδη υιοθετήσει συνάδελφοί τους και να αναζητήσουν λύσεις σε θέματα οργάνωσης του φαρμακείου ή του ιατρείου τους, βελτιστοποιώντας ταυτόχρονα την επικοινωνία τους με τον ασθενή-πελάτη.

 

Notice


Ο Πλαστικός Χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS. Συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών & του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης.

Iατρεία: Αθήνα: Βασ. Σοφίας 48. Κηφισιά: Ηρώδου Αττικού & Μενάνδρου 1. Θεσσαλονίκη: Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.

τηλ: 210-7222070

web site: www.agaitanis.gr

Απόστολος Γαϊτάνης

Πλαστικός Χειρουργός, MD CCST Diplomat EBOPRAS

Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS

 

Βασ. Σοφίας... περισσότερα

Προσθήκη νέου σχολίου