Δημοσιεύτηκε από ,
29/05/2014 - 4:04am

Είναι μερικά πράγματα που για κάποιο περίεργο λόγο με ενδιαφέρουν αλλά επειδή στην παρέα μου κάθε φορά που πάω να ξεκινήσω, οι φίλοι διακτινίζονται ως δια μαγείας σε άλλο δωμάτιο, θα τα γράψω εδώ!

Μυρωδιά της βροχής

Έχετε προσέξει αυτή την ευχάριστη χαρακτηριστική μυρωδιά της βροχής τον Σεπτέμβρη που είναι κάτι ανάμεσα σε χώμα και φρεσκοκομμένο γρασίδι; Προέρχεται από τους σπόρους ενός βακτήριου που ονομάζεται Ακτινομύκητας.

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού ο Ακτινομύκητας αφήνει τους σπόρους του στο έδαφος. Έπειτα στην αρχή του Φθινοπώρου, ο συνδυασμός της υγρασίας και της ανατάραξης που προκαλεί η βροχή, σηκώνει τους σπόρους στον αέρα και τους αναπνέουμε.

Ναι, καλά καταλάβατε. Αυτό το συναίσθημα ρομαντικής μελαγχολίας που νιώθουμε προέρχεται από αυγά Ακτινομύκητα :)

Rain

Τοξόπλασμα

Η γνωστή σε όλους μας γατούλα που περνάει το 90% της ζωής της ξάπλα, έχει ένα από τα πιο επικίνδυνα βιολογικά όπλα μαζικής καταστροφής. Αλλά όχι και τόσο πολύ για τον άνθρωπο.

Η γάτα λοιπόν στα απορρίμματα της εκκρίνει ένα παρασιτικό οργανισμό(Toxoplasma gondii). Αν το τοξόπλασμα περάσει στο ποντίκι, καταστρέφει το μέρος του εγκεφάλου που ελέγχει τον φόβο, έτσι όταν δει γάτα δεν νιώθει την ανάγκη να τρέξει να κρυφτεί. Κάτι που κάνει πολύ εύκολη τη δουλειά της γάτας.

Cat and mouse

Το Τοξόπλασμα γενικά δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα σε έναν άνθρωπο με φυσιολογικό ανοσοποιητικό σύστημα. Αλλά είναι επικίνδυνο κατά την διάρκεια της εγγυμοσύνης αν η μητέρα δεν έχει έρθει στο παρελθόν σε επαφή με τοξόπλασμα.

Από την άλλη, αν η μητέρα είχε ανέκαθεν στο σπίτι γάτα, πολύ πιθανόν να έχει έρθει σε επαφή με τοξόπλασμα, άρα και να έχει αποκτήσει ανοσία, την οποία θα μεταφέρει στο έμβρυο. Μια απλή εξέταση μπορεί να το δείξει.

Αστακός

Lobster

Οι αστακοί είναι βιολογικά αθάνατοι. Αν τον αστακό τον αφήσεις ήσυχο, θα ζήσει για πάντα. Με απλά λόγια, εν αντιθέσει με τα περισσότερα άλλα ζώα, ο αστακός έχει σύστημα επισκευής του DNA των κυττάρων του. Κρίμα για αυτόν που έχει τόσο ωραία γεύση. Μην τα θέλει και όλα δικά του!

Αγάλματα ηρώων

Σε ένα άγαλμα ενός ήρωα που είναι πάνω στο άλογο του, ο τρόπος με τον οποίο είναι τα μπροστινά πόδια του αλόγου υποδειλώνει πως πέθανε ο ήρωας.

Δηλαδή, αν και δύο πόδια του αλόγου είναι στον αέρα, σημαίνει ότι πέθανε πάνω στη μάχη. Αν είναι το ένα, σημαίνει ότι πέθανε αργότερα από τραυματισμό. Αν και τα δύο είναι στο έδαφος σημαίνει ότι πέθανε από κάποια άλλη αιτία, πιθανότατα από φυσικά αίτια.

Για κάποιο περίεργο λόγο τα Ελληνικά αγάλματα κάνουν ότι θέλουν.

Statue

Δάκρυα

Τα δάκρυα έχουν διαφορετικό σχήμα και σύσταση αναλόγως από τι προκλήθηκαν. Τα δάκρυα που προκλήθηκαν από χαρά είναι διαφορετικά από αυτά που προκλήθηκαν από λύπη κ.α.

Από αριστερά προς τα δεξία, τα δάκρυα που εμφανίζονται προκλήθηκαν από χαρά, στεναχώρια και κρεμμύδι(!).

Tears

Sex

Εννοείται ότι θα γράψω κάποια πράγματα για το δεύτερο πιο ευχάριστο πράγμα μετά την οδήγηση! Πλάκα κάνω! Αμέσως να παρεξηγήσετε.

Sex τώρα

14.000 άτομα κάνουν sex αυτή τη στιγμή…και εσύ κάθεσαι και διαβάζεις αυτό το άρθρο!

Sex και μέγεθος

Δεν υπάρχει καμία έρευνα που να αποδεικνύει ότι το μέγεθος του αντρικού πέους σχετίζεται με το μέγεθος της μύτης, των ποδιών ή των χεριών. Και η μ@λ@κί@ είναι ότι η μύτη μου είναι 5 cm, φοράω 46.5 no παπούτσι και χρησιμοποιήσω άνετα κινητά με μεγάλη οθόνη. Αλλά βάσει στατιστικής δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα…

Sex και απογοήτευση

Όλοι οι άνθρωποι, αλλά κυρίως οι άντρες,  λίγα δευτερόλεπτα μετά το sex νιώθουν ένα συναίσθημα μεταμέλειας και απογοήτευσης που ονομάζεται Post-coital tristesse. Αν το συνδυάσεις με sex με την πρώην σου, που στην πραγματικότητα απεχθάνεσαι, μετά από 10 μπύρες …φανταστείτε το συναίσθημα.

P.S. Αν είσαι η πρώην του, ξεκόλλα δεν σε θέλει, σε εκμεταλλεύεται όταν νιώθει ανασφάλεια.

Sex και νυφίτσα

Ferrets in love

Μία θυλική νυφίτσα θα πεθάνει αν δεν κάνει sex για ένα χρόνο. Θα ήθελα να το σχολιάσω με 1002 τρόπους αυτό, αλλά είναι κρίμα το ζωάκι. Η νυφίτσα αν έρθει σε περίοδο ζευγαρώματος δεν έχει σύστημα αποβολής των αυγών όπως ο άνθρωπος.

Αυτό δεν δημιουργεί συνήθως πρόβλημα, καθώς στη φύση όλο και κάποιος νυφίτσος θα βρεθεί να την “εξυπηρετήσει”. Αλλά αν την έχεις σπίτι σου εξημερωμένη, είναι πολύ δυσάρεστο.

Sex και IKEA

IKEA

1 στα 10 μωρά στην Ευρώπη συλλαμβάνονται πάνω σε κρεβάτι από το IKEA. Δεν νομίζω αυτό να φαίνεται περίεργο σε κανένα. Προχωράμε...

Sex και Internet

Ο ιδρυτής του match.com(μεγάλο site γνωριμιών) έχασε την κοπέλα του από κάποιον που γνώρισε στο match.com. Δεν νομίζω να μπορώ να το σχολιάσω αυτό με κάποιο τρόπο που να το κάνει πιο αστείο.

Sex και στατιστική

Οι Έλληνες είναι ο λαός που παγκοσμίως κάνει το περισσότερο SEX! Yeah!!! Υπάρχουν πολλές έρευνες που το αποδεικνύουν. Δεν βάζω πηγή γιατί ένα Google search θα σας πείσει. Αν και υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να εξακριβωθεί αυτή η πληροφορία και δεν περιλαμβάνει υπολογιστή.

Να τονίσω ότι ο γραφών δεν βοηθάει ιδιαίτερα στο μέσο όρο της συγκεκριμένης στατιστικής έρευνας…. Όποιος έχει διαβάσει μέχρι εδώ, μπορεί εύκολα να καταλάβει γιατί.


Find me on and twitter

Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου