Δημοσιεύτηκε από ,
16/01/2014 - 10:00pm

Μήπως έχεις κι εσύ τη συνήθεια στην ερώτηση «πόσο χρονών είσαι;» να δίνεις τη γραφική απάντηση «όσο φαίνομαι!»;

Πράγματι, αυτή η απάντηση δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Ιδιαίτερα αν λάβει κανείς υπόψη τις καθημερινές του συνήθειες, τον τρόπο και την ποιότητα ζωής του.

Αν μετρήσεις τα χρόνια από την ημέρα που γεννήθηκες, μπορεί στη χρονολογική σου ηλικία να είσαι μόλις 25. Αλλά αν ο ύπνος σου δεν ξεκινάει τη σωστή ώρα, αν ο ύπνος σου είναι ανεπαρκής, αν καπνίζεις, δεν αθλείσαι, καταναλώνεις συχνά αλκοόλ και fast food, αν η ζωή σου γενικότερα δεν είναι ευτυχισμένη, τότε... έρχεται αυτό το πρωτότυπο τεστ που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, όπου σου ανατρέπει όσα ξέρεις για το σώμα σου μέχρι τώρα και σου αποκαλύπτει την πραγματική σου ηλικία.

Όλοι έχουμε λοιπόν δύο ηλικίες, τη χρονολογική και τη βιολογική. Και οι δυο επηρεάζονται από το πόσο προσέχουμε τον εαυτό μας. Κάνε το τεστ εδώ και ανακάλυψε πόσο χρονών πραγματικά είσαι.

Λέγομαι Χριστίνα Σκαρμούτσου και είμαι απόφοιτη της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας, ΤΕΙ Κρήτης.

Μου αρέσει να διαβάζω, να “ψαχουλεύω”και να ανακαλύπτω τρόπους που φέρνουν τη φύση πιο κοντά μας, πιο κοντά στην εξωτερική μας εμφάνιση, αλλά και στο τραπέζι μας. Η φύση είναι πηγή δύναμης,... περισσότερα

Προσθήκη νέου σχολίου