Δημοσιεύτηκε από ,
29/09/2014 - 12:30pm

Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης με νέο ιατρείο και στην Κηφισιά 

Νέος  χώρος, νέο ιατρείο, νέες θεραπείες. Φθινοπωρινός αέρας ανανέωσης ξεκινά να «φυσάει» με βόρεια διεύθυνση στον κλάδο της ομορφιάς.

Με μακρόχρονη εμπειρία κι επιτυχημένη πορεία στην πλαστική χειρουργική και αισθητική ιατρική, επεκτεινόμαστε και στα βόρεια προάστια, εγκαινιάζοντας ένα καινούργιο 2ο χώρο στην Κηφισιά. Παραμένει βέβαια σταθερά και το ιατρείο μας στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στο Χίλτον, που διατηρούμε τα τελευταία 10 χρόνια.     

Το νέο ιατρείο βρίσκεται κοντά στο άλσος της Κηφισιάς, επί των οδών (Ηρώδου Αττικού 10 & Μενάνδρου 1), με εύκολη πρόσβαση από τον σιδηροδρομικό σταθμό, καθώς και κοντά στο νέο δημοτικό πάρκινγκ της Κηφισιάς. Φιλοδοξούμε, έτσι να συνεχίσουμε να παρέχουμε κι εκεί όλες τις σύγχρονες μεθόδους αισθητικής, με ασφάλεια και φυσικό αποτέλεσμα, σε όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την εμφάνισή τους.

Οι εφαρμογές προσώπου και σώματος που παρέχονται στο νέο αυτό χώρο ομορφιάς είναι ήδη γνωστές κι αγαπημένες, όπως οι θεραπείες αντιγήρανσης και ανάπλασης προσώπου (botox, υαλουρονικό, μεσοθεραπεία) με τη χρήση των πιο εξελιγμένων ενέσιμων υλικών.  

Στον καινούργιο χώρο στην Κηφισιά παρέχεται μεταξύ άλλων και μια νέα θεραπεία σύσφιξης προσώπου και σώματος. Πρόκειται για την πρωτοποριακή μέθοδο Fractora η οποία με τη βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων, προσφέρει αντιμετώπιση στο πρόβλημα της χαλάρωσης.

Ενδείκνυται κυρίως για ευαίσθητες περιοχές, όπως είναι η εσωτερική επιφάνεια στα μπράτσα, το εσωτερικό μέρος των μηρών και των γονάτων, καθώς και η περιοχή της κοιλιάς.

Επίσης, η πολύ αποτελεσματική θεραπεία αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας με το εξελιγμένο σύστημα LPG Endermologie Integral Cellu M6, όπου μέσα από μια σειρά εξειδικευμένων προγραμμάτων μηχανικού μασάζ το σώμα «σμιλεύεται» και ανακτά τις γραμμές του πολύ πιο σύντομα. 

Καλό Φθινόπωρο!

Απόστολος Γαϊτάνης

Πλαστικός Χειρουργός, MD CCST Diplomat EBOPRAS

Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS

 

Βασ. Σοφίας... περισσότερα

Προσθήκη νέου σχολίου