Δημοσιεύτηκε από ,
10/11/2014 - 4:45pm

Νέα Εξειδικευμένα Προγράμματα Διατροφής Diettube

Η μέθοδος αδυνατίσματος Diettube,  δοκιμασμένη εκτός από την Ιταλία και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, πατέντα του διάσημου Ιταλού πλαστικού χειρουργού Marco Gasparotti, εφαρμόζεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια και στην Ελλάδα, στα ιατρεία μας, – στην νέα της εκδοχή - χωρίς τον «σωλήνα», με μεγάλη επιτυχία!

Τα προγράμματα διατροφής Diettube, έχουν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τις Η.Π.Α., έγκριση πολύ σημαντική μιας και προκύπτει μετά από αυστηρό έλεγχο για την σωστή εφαρμογή της μεθόδου. 

Τα πρωτεϊνούχα σκευάσματα Diettube δεν είναι φάρμακα, αλλά συμπληρώματα διατροφής αποτελούμενα από πρωτεΐνες γάλακτος υψηλής βιολογικής αξίας, εμπλουτισμένες με αμινοξέα l-ισολευκίνη, ορνιθίνη, l-τρυπτοφάνη, ταυρίνη και l-κιτρουλίνη, που συντελούν στην άμεση απώλεια βάρους σε καθαρό λίπος.  

Τα νέα διατροφικά πρωτόκολλα Diettube είναι ιδανικά για όσους θέλουν ν’ απαλλαγούν για πάντα από τα περιττά κιλά. Σήμερα εφαρμόζονται ακόμη πιο εξατομικευμένα, προσαρμοσμένα στις προσωπικές ανάγκες του κάθε ατόμου. Ανάλογα με το βάρος στο οποίο βρίσκεται κανείς και το πόσο σύντομα θέλει να χάσει τα επιπλέον κιλά, ο γιατρός προσαρμόζει την ποσότητα των σκευασμάτων, καθώς και το είδος της διατροφής που θα ακολουθηθεί. Ο υπολογισμός της απαραίτητης ημερήσιας πρωτεϊνικής τροφής που χρειάζεται να λαμβάνει ο ασθενής γίνεται με  βάση το ιδανικό βάρος του. 

Επίσης συνυπολογίζονται παράμετροι όπως το φύλλο (άνδρας, γυναίκα) το ύψος και το βάρος στην παρούσα κατάσταση του ασθενούς. Έτσι εκτός από το διατροφικό πρωτόκολλο συνολικής διάρκειας τριών εβδομάδων, που εφαρμόζεται έως σήμερα, μπορούν να διαμορφωθούν και άλλα προγράμματα σίτισης μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας (10 ημέρες, 30 ημέρες, ή 60 ημέρες). Με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα ξεχωριστό πλάνο διατροφής για τον κάθε ασθενή, με χρονική διάρκεια που εξαρτάται από το στόχο που έχει θέσει και θέλει να επιτύχει δηλ. την συνολική απώλεια κιλών που επιθυμεί.   

Στο χρονικό διάστημα της δίαιτας που θα συμφωνήσει με τον γιατρό, ο ενδιαφερόμενος προσλαμβάνει το πρωτεϊνικό συμπλήρωμα Diet Tube από το στόμα, διαλυμένο σε νερό, γάλα ή γιαούρτι, στα πλαίσια του εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής που θα του χορηγηθεί.  

Τα προγράμματα αυτά απευθύνονται σε όσους δυσκολεύονται να εξοικειωθούν με την ιδέα του σωλήνα σίτισης, - της κλασικής μεθόδου δηλ. της δίαιτας - αλλά επιθυμούν να χάσουν σημαντικό ποσοστό του σωματικού τους βάρους, σε λίπος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Notice


Ο Πλαστικός Χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS. Συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών & του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης. Επόμενες επισκέψεις Πέμπτη 27 & Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014. 

Iατρεία: Αθήνα & Κηφισιά - Ηρώδου Αττικού & Μενάνδρου 1

web site: www.agaitanis.gr

Απόστολος Γαϊτάνης

Πλαστικός Χειρουργός, MD CCST Diplomat EBOPRAS

Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS

 

Βασ. Σοφίας... περισσότερα

Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου