Δημοσιεύτηκε από ,
11/02/2014 - 10:00pm

Έρωτας και ομορφιά βρίσκονται πολύ κοντά μιας και όταν είμαστε ερωτευμένοι θέλουμε να αρέσουμε και στο έτερον ήμισυ.

Έτσι στις 14 Φεβρουαρίου «ημέρα των ερωτευμένων» σας περιμένουμε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης για ν’ αναδείξουμε την ομορφιά σας με όλες τις σύγχρονες μεθόδους πλαστικής χειρουργικής και νέες θεραπείες αισθητικής ιατρικής. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση σε επεμβατικές και μη αισθητικές θεραπείες, εστιάζουμε στο φυσικό αποτέλεσμα και εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους με ασφάλεια.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην ειδικότητα της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, και προσηλωμένοι στο να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες των γυναικών, που θέλουν να βελτιώσουν την εμφάνισή τους, ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις τελευταίες εξελίξεις στην κοσμητική ιατρική, καθώς και για ό,τι πιο καινούργιο και μοντέρνο στο χώρο της ομορφιάς.

Ακολουθώντας τις θεραπείες προσώπου και σώματος που προτείνουμε θα έχει κανείς την ευκαιρία να δει την εμφάνισή του ν’ ανανεώνεται!

Θεραπείες προσώπου, όπως είναι τα λέιζερ pixel & accent, ο καθαρισμός προσώπου, η ενυδάτωση, η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους (ecopeel), καθώς και η μεσοθεραπεία με αυτόλογους παράγοντες, είναι μερικές μόνο από τις εφαρμογές που προσφέρουν λάμψη & αντιγήρανση, όπως και τα κλασικά κι αγαπημένα ενέσιμα (botox & υαλουρονικό).

Οι θεραπείες σώματος έχουν ως στόχο ν’ αντιμετωπίσουν τα «παχάκια» που εμφανίζονται σε διάφορα σημεία, σε συνδυασμό με χαλάρωση στα πόδια. Βελτιώνοντας έτσι την εικόνα του σώματος άνετα, γρήγορα, εντελώς ανώδυνα και με ασφάλεια, μέσα σε ορισμένες μόνο συνεδρίες. Με τη βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων και της θεραπείας Accent επιτυγχάνεται σύσφιξη, όπως επίσης και με το σύστημα Endermologie (LPG) που προσφέρει γλυπτική σώματος μέσα από εξειδικευμένες θεραπείες.

Για τις περιπτώσεις που μας απασχολεί η μείωση του επίμονου λίπους, ειδικά σχεδιασμένο είναι το καινοτόμο σύστημα λιπογλυπτικής Bodytite, το οποίο παράλληλα επιτυγχάνει σμίλευση στο σώμα. Μπορεί να πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε πολλαπλά σημεία του σώματος, με τη βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων προσφέροντας και σύσφιξη στο δέρμα.

Για όσους πάλι έχουν δοκιμάσει αρκετά διαιτητικά προγράμματα, για ν’ απαλλαγούν από τα περιττά κιλά, χωρίς όμως αποτέλεσμα, μια νέα μέθοδος απώλειας βάρους που ακούει στο όνομα Diet Tube έρχεται να βοηθήσει δραστικά. Πρόκειται για μια ιατρική θεραπευτική αγωγή που προβλέπει απώλεια βάρους 8-10% σε καθαρό λίπος χωρίς νυστέρι, μέσα σε μόλις 10 ημέρες! Την πρωτοποριακή μέθοδο αδυνατίσματος Diettube (www.diettube.com) που εφαρμόζουμε κατ’ αποκλειστικότητα στην χώρα μας.

 

Editor's Notice


Ο Πλαστικός Χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS, www.agaitanis.gr βρίσκεται & στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης μία μέρα κάθε μήνα (επόμενη επίσκεψη Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013).

Απόστολος Γαϊτάνης

Πλαστικός Χειρουργός, MD CCST Diplomat EBOPRAS

Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS

 

Βασ. Σοφίας... περισσότερα

Προσθήκη νέου σχολίου