Δημοσιεύτηκε από ,
02/06/2013 - 10:00pm

Αρχικά ας μιλήσουμε λίγο για τη σημαντικότητα του κολλαγόνου:

Το κολλαγόνο είναι η βασική πρωτεΐνη του συνδετικού ιστού γιατί αντιπροσωπεύει περίπου το  30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και το 70% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα.

Το κολλαγόνο είναι πρωτεΐνη - κλειδί για το σώμα και τον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι υπεύθυνο για τη συνοχή, την ελαστικότητα και την αναπαραγωγή του δέρματος, του χόνδρου, των αρθρώσεων αλλά και των οστών. Από την ηλικία των 25 ετών τα επίπεδα κολλαγόνου αρχίζουν να μειώνονται, με τις γυναίκες να χάνουν κολλαγόνο με πιο γρήγορο ρυθμό από τους άντρες κατά τη διαδικασία της ωρίμανσης και αργότερα της γήρανσης.

Σύμφωνα με κλινικές μελέτες το  Collagen Pro –  Active συμβάλει πολύ καθοριστικά ώστε να:

collagen_power
  • τονώνει τα φυσικά επίπεδα κολλαγόνου του  σώματος,
  • ενισχύει την ελαστικότητα και τόνωση  του δέρματος,
  • συντελεί  στη διατήρηση μιας  νεανικής εμφάνισης,
  • καταπολεμά την  κυτταρίτιδα,
  • ενδυναμώνει τα νύχια,
  • βελτιώνει την πυκνότητα και την ποιότητα των μαλλιών.

Έγκυρες επιστημονικές έρευνες δείχνουν, ότι η  λήψη 20ml (μία ημερήσια δόση Collagen Pro-Active)  είναι ευεργετική επίσης για το χόνδρο των αρθρώσεων,  για το μεταβολισμό των οστών, αλλά και για την αύξηση της οστικής μάζας.

Το Collagen Pro- Active περιέχει επίσης πυρίτιο, μαγνήσιο και τις βιταμίνες Β1, Β2, Β5, Β6.  Χαρίζει νεανικό δέρμα, λαμπερά μαλλιά και υγιή νύχια. Είναι απαραίτητο συστατικό για τη συντήρηση των αρθρώσεων, των οστών και των μυών.

Ποια οφέλη πήρα εγώ πίνοντας Collagen Pro-Active

Καταναλώνοντας καθημερινά υγρό πόσιμο κολλαγόνο, ύστερα από τρεις μήνες μπορώ πλέον να πω πως έχω μία πιο ολοκληρωμένη άποψη για τα οφέλη που πήρα από το Collagen Pro-Active.

Το δέρμα μου είναι πιο λαμπερό, κάτι που το καταλαβαίνω περισσότερο από την όψη και την υφή της επιδερμίδας του προσώπου μου. Το βλέμμα μου είναι πιο ξεκούραστο. Τα νύχια μου είναι εντυπωσιακά πιο δυνατά και τα μαλλιά μου στην κορυφή  (στις ρίζες) έχουν περισσότερο όγκο.

Οι σωματική αντοχή μου και η ενέργειά μου έχουν αυξηθεί. Με αποτέλεσμα, χωρίς να έχουν αλλάξει οι συνήθειες  και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς μου, παρ’ όλα αυτά δεν νιώθω την ίδια κούραση. Είμαι σαφώς σε καλύτερη φυσική κατάσταση. Βέβαια στο τελευταίο παίζει σημαντικό ρόλο και η σωματική δραστηριότητα στο γυμναστήριο, αλλά ακόμη κι εκεί οι αποδόσεις μου είναι σαφώς σε καλύτερο επίπεδο.

Ποια οφέλη πήρε η μητέρα μου πίνοντας Collagen Pro-Active

Η μητέρα μου καταναλώνει το υγρό πόσιμο κολλαγόνο Collagen Pro-Active για το ίδιο χρονικό διάστημα που το καταναλώνω κι εγώ, δηλαδή τους τελευταίους τρεις μήνες.
Στη μητέρα μου, λόγω μεγαλύτερης ηλικίας, τα αποτελέσματα ήταν πιο αισθητά. Τι θέλω να πω με αυτό, εκτός από τα θετικά αποτελέσματα που έχω κι εγώ στην εξωτερική μου εμφάνιση αλλά και στη σωματική μου απόδοση, τα ίδια αποτελέσματα έχει και η μητέρα μου αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό!

Η μητέρα μου πλέον δεν ξυπνά με πρησμένα μάτια όπως παλαιότερα. Το δέρμα της είναι πιο «καθαρό» στην όψη του και πιο λαμπερό.
Τα μαλλιά της, αν και ακόμα είναι σχετικά νωρίς για να φανούν εκεί ολοκληρωμένα αποτελέσματα, παρ’ όλα αυτά φαίνονται πιο υγιή. Τα νύχια της παλαιότερα είχαν την τάση να σπάνε, αλλά σήμερα είναι πιο δυνατά.

Οι σωματικές αντοχές της και η ενέργειά της έχουν αυξηθεί σημαντικά.
Το σημαντικότερο όμως που πραγματικά την ενθουσίασε είναι ότι ελαχιστοποιήθηκαν οι πόνοι που νιώθει στις αρθρώσεις της. Αυτό ήταν κάτι που την εξέπληξε ευχάριστα!
Το συγκεκριμένο είχε θετικό αντίκτυπο και στη διάρκεια του ύπνου της. Δηλαδή, παλαιότερα ξυπνούσε κατά τη διάρκεια της νύχτας από πόνους ή μουδιάσματα που ένιωθε. Πλέον κοιμάται χωρίς να ξυπνάει από κάποια ενόχληση.

Δεν γνωρίζω αν όλα τα παραπάνω οφείλονται σε placebo effect , λόγω της θετικής αποδοχής που επικρατεί γενικότερα για το Collagen Pro-Active, αλλά σίγουρα όποιος μπει στη διαδικασία της καθημερινής κατανάλωσής του, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να αντιληφθεί.

Πηγές:
Σύνολο κλινικών μελετών για το κολλαγόνο

 

  • Το παρόν αρθρο αποτελεί review προϊόντος. Δείτε εδώ πως μπορούμε να γράψουμε, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, review για το δικό σας προϊόν ή υπηρεσία.

Λέγομαι Χριστίνα Σκαρμούτσου και είμαι απόφοιτη της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας, ΤΕΙ Κρήτης.

Μου αρέσει να διαβάζω, να “ψαχουλεύω”και να ανακαλύπτω τρόπους που φέρνουν τη φύση πιο κοντά μας, πιο κοντά στην εξωτερική μας εμφάνιση, αλλά και στο τραπέζι μας. Η φύση είναι πηγή δύναμης,... περισσότερα

Σχόλια

Συμφωνω. Ειναι πολυ καλο, αλλα ακριβο. Ειμαι 42 ετων, το πηρα για 4 μηνες και ειδα τρομερη διαφορα σε μαλλια, νυχια, δερμα και ευεξια.

Προσθήκη νέου σχολίου